Veel gestelde vragen

Ik wil een fiets huren in een plaats maar ik vind geen resultaat?

Nufietshuren.nl is het grootste online boekingsplatform voor fietsen in Nederland. Als je bij NuFietshuren.nl een reservering plaatst en betaald is deze ook gereserveerd. U hoeft dus niet te bellen of te mailen maar ontvangt na de betaling een ticket met daarbij de gegevens van de fietsverhuurder. Wanneer er nog geen resultaat is in de plaats waar u een fiets wil huren, dan zijn daar op dit moment nog geen fietsverhuurders aanwezig of aangesloten bij NuFietshuren.nl.


Betaal ik veilig via NuFietshuren.nl?

NuFietshuren.nl is aangesloten bij Pay.nl, een online betaalprovider. Pay.nl voldoet aan de strenge regels die zijn opgelegd door de Nederlandsche Bank. U betaalt veilig en vertrouwd.


Kan ik meerdere soorten fietsen huren?

U heeft op NuFietshuren.nl direct inzichtelijk wat de voorraad is van een fietsverhuurder, in de gewenste plaats waar u wilt huren. Dit kunnen fietsen, elektrische fietsen, tandems, mountainbikes, kinderfietsen etc. zijn. U kunt verschillende fietsen huren en daarna direct reserveren en afrekenen.


Bij wie huur ik de fietsen?

NuFietshuren.nl verhuurt alleen fietsen van officiële fietsverhuurbedrijven. Wanneer u online uw fiets heeft gereserveerd, ontvangt u van ons een bevestiging met daarin precies vermeld waar u de fiets kunt ophalen. De fietsverhuurder is op de hoogte van uw komst.


Moet ik borg betalen?

In de bevestigingsmail staan verschillende details van de fietsverhuurder. Het kan zijn dat de fietsverhuurder een borg of een kopie van uw rijbewijs wenst.


Als fietsverhuurder op NuFietshuren.nl staan?

Dat kan kosteloos. Laat uw gegevens achter via onze site en wij nemen spoedig contact met u op.


Zijn er fietsroutes aanwezig?

Bij alle fietsverhuurders zijn routes aanwezig. U kunt deze gratis of tegen betaling ontvangen. Uiteraard kunt u ook zelf een prachtige route maken via het fietsknooppuntennetwerk. De fietsverhuurder helpt u graag verder!


Kan ik voor meerdere dagen een fiets huren via NuFietshuren.nl?

Wanneer u een aantal dagen achter elkaar een fiets wilt huren dan kan dit in de meeste gevallen. Wanneer er geen beschikbaarheid is bij meerdere dagen adviseren wij u om in ieder geval te kijken of er bij een dag wel beschikbaarheid is. Het kan zijn dat de fietsverhuurder geen fietsen meer in voorraad heeft op een bepaalde datum binnen de door u gewenste periode.


Hoe kan ik zien of de fietsverhuurder wel voldoende fietsen op voorraad heeft?

Wanneer u het aantal fietsen invult die u wenst te huren, ziet u de voorraad van de fietsverhuurder vermeldt staan. U kunt dan niet meer fietsen huren dan het getal dat daar staat. Om wel op het gewenste aantal fietsen te komen kunt u ook andere soorten fietsen huren.


Ik wil ook andere activiteiten reserveren, kan dit ook via NuFietshuren.nl?

Nee, u kunt alleen fietsen reserveren via NuFietshuren.nl. Mocht u andere activiteiten wensen dan adviseren wij u om bijvoorbeeld op www.hollandspecialist.nl te kijken. Daar vind u diverse activiteiten in verschillende regio’s welke online te boeken zijn.


Kan ik annuleren?

Wanneer u online een fiets heeft geboekt bij een fietsverhuurder en u wilt annuleren, dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende fietsverhuurder. NuFietshuren.nl kan niet garanderen dat een annulering geheel kosteloos is.


Ik wil graag een wijziging doorvoeren.

Wanneer u reeds een reservering via NuFietshuren.nl heeft gemaakt dan staan deze fietsen ook voor u gereserveerd. Mocht u een wijziging hebben in uw reservering dan kunt u contact opnemen met de fietsverhuurder en vragen naar de mogelijkheden.


Ik ben op zoek een groot aantal fietsen voor een event, kan NuFietshuren.nl hier een rol in spelen?

NuFietshuren.nl is een online platform voor fietsverhuurders in Nederland. U kunt online de voorraad bekijken van de verschillende aanbieders. Wanneer deze voorraad niet toereikend is en het gaat om grote aantallen die tevens op locatie gebracht dienen te worden, dan adviseren wij u om rechtstreeks contact op te nemen met de fietsverhuurders. Dit kan niet via NuFietshuren.nl


Kunnen fietsen ook bezorgd worden?

Veel van onze fietsverhuurders kunnen de fietsen ook bezorgen. Nadat u de reservering via NuFietshuren.nl heeft gemaakt kunt u contact opnemen met de fietsverhuurder over de mogelijkheden. NuFietshuren.nl kan het bezorgen van fietsen niet garanderen.


Kan ik op alle dagen van de week een fiets huren?

NuFietshuren.nl is een platform van verschillende fietsverhuurders in Nederland. Iedere fietsverhuurder heeft zijn eigen openingstijden. U krijgt alleen de beschikbare fietsverhuurders te zien die ook open zijn op de dag dat u een fiets wilt huren.


Kan ik bij twee verschillende fietsverhuurders fietsen huren?

Ja, dit kan. Alleen dient u dan wel twee aparte reserveringen te maken. U krijgt dan van elke fietsverhuurder een bevestigingsmail.